Magie is wat we
samen kunnen bereiken

Een ICT ecosysteem voor onze klanten

"Bij Proximus NXT geloven we in de kracht van samenwerken. We bundelen onze ICT-expertise met die van onze partners in een ecosysteem, wat resulteert in krachtige samenwerkingen. Zoals die met de Nationale Loterij, Delhaize, Fednot, Groupe Comet of Deltrian."

Anne-Sophie Lotgering, Enterprise Market Lead

Lees het interview

Onze klanten spreken over de kracht van onze samenwerking

Delhaize zet IT-innovatie in voor betere customer experience

Delhaize optimaliseert continu de klantenbeleving in meer dan 800 winkels. ICT is daarbij essentieel. Proximus NXT werkt mee aan dat hoge innovatietempo om de missie van Delhaize te ondersteunen: de consumenten elke dag gezonde voeding bieden.

Proximus NXT, ICT-partner bij digitalisering notarissen

Naast arts en architect staat de notaris in de top 3 van meest betrouwbare beroepen. Dat kan niet zonder betrouwbare ICT-tools en een samenwerking gebaseerd op vertrouwen. Humanware bovenop software dus. Het recept van Fednot, 1.600 notarissen en Proximus NXT.

Proximus NXT brengt specifieke ICT-kennis bij Groupe Comet

Een IT-team van 1,5 persoon om 10 industriële sites draaiende te houden? Dat lukt alleen dankzij een partnership dat steunt op vertrouwen. Recyclagebedrijf Groupe Comet vormt met Arnaud, Stéphanie en de andere Proximus NXT-collega’s een team dat het bedrijf concurrentieel houdt.

ICT essentieel in concurrentiestrijd van Nationale Loterij

Nationale Loterij combineert het plezier van verantwoord spelen met een maatschappelijke meerwaarde. Er staat veel op het spel, Proximus NXT helpt de grootste loterij van het land om haar spelers veilig online te laten spelen en, dankzij digitalisering, de concurrentie voor te blijven.

Deltrian, ID2Move and Proximus NXT spelen samen een spelletje Tetris

Het automatiseren van voorraadbeheer met behulp van AI, 5G en drones is alleen mogelijk met een hecht partnerschap en een niet te stoppen motivatie. Deltrian, ID2Move en Proximus NXT hebben dit allemaal ervaren. En ze willen nog verder gaan!

Inspired by tech,
driven by people

Het technologische landschap verandert snel in veel sectoren en in een ongekend tempo. Bedrijven en publieke organisaties moeten innoveren, efficiënter, wendbaarder en klantgerichter worden en tegelijkertijd de continuïteit en veiligheid waarborgen. Bij Proximus NXT is het onze missie om u te ondersteunen bij het uitvoeren, optimaliseren en transformeren van uw business door het aanbieden van een compleet scala aan ICT-diensten en -oplossingen. Bij dit alles staan duurzaamheid, diversiteit, verantwoordelijkheid en ethiek centraal.

Ontdek onze filialen

Proximus NXT is niet zomaar een merk, maar vooral een ecosysteem van gespecialiseerde filialen en lokale partners. Hun doel? U helpen de complexiteit van ICT te beheren en te profiteren van nieuwe technologieën, of het nu gaat om cloud, data of cybersecurity.

Veelgestelde vragen over Proximus NXT

Proximus NXT is de nieuwe naam voor onze activiteiten op de professionele markt voor middelgrote en grote bedrijven. De wereld verandert snel, bedrijven hebben te kampen met enorme hoeveelheden data die ze moeten beheren, stockeren en analyseren. De opkomst van technologieën zoals kunstmatige intelligentie, mixed reality, machine learning en cloudification heeft directe gevolgen voor veel bedrijfsprocessen.

Proximus NXT helpt bedrijven deze digitale uitdagingen aan te gaan en concurrentieel sterker te staan. Wij werken hiervoor samen met een hele reeks bedrijven, gespecialiseerd in cloud, data en cybersecurity. Dit zijn enerzijds de grote mondiale tech bedrijven, de zogenaamde "hyperscalers", maar ook lokale ICT-partners en onze gespecialiseerde filialen die de afgelopen jaren de Proximus-familie hebben versterkt: Codit, ClearMedia, Davinsi Labs en UMBRiO, Telindus Nederland en Telindus Luxemburg. De samenwerking is inclusief waarbij de focus ligt op een end-to-end dienstenaanbod, waarin uw bedrijf en Data Lifecycle Management centraal staan.

U hoeft helemaal niets te doen. Uw huidige professionele producten en diensten veranderen niet maar krijgen de komende tijd wel een nieuwe look. Belangrijker is dat onze focus meer op ICT-oplossingen gaat liggen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. We doen dit door samenwerkingsverbanden met de verschillende spelers binnen ons ecosysteem verder te versterken... en dat gaat u zeker merken.

Onze Proximus NXT-medewerkers en experts staan vandaag al voor u klaar. Stapsgewijs zal u de implementatie van Proximus NXT en de veranderingen die ermee gepaard gaan merken. Zo krijgt de website een nieuwe look en onze producten en diensten worden gestructureerd vanuit de noden van uw bedrijf of organisatie. Na de zomer lanceren we een grote communicatiecampagne om onze troeven nog beter zichtbaar te maken via getuigenissen van klanten. Onze klanten zijn tenslotte de beste ambassadeurs.

De letters NXT zijn een vereenvoudiging van NEXT en belichamen onze ambitie om samen met u de technologische uitdagingen van de toekomst vorm te geven. Onze experts denken met u mee over wat er morgen belangrijk is. Bij dit alles staan duurzaamheid, diversiteit, verantwoordelijkheid en ethiek centraal.

Bij Proximus NXT staan de noden van de klant centraal. Ons uitgebreide aanbod van producten en diensten bieden het perfecte startpunt om samen met u de juiste oplossing te ontdekken. Wat uw noden ook zijn, onze experts helpen u bij de digitale transformatie van uw bedrijf.

Proximus NXT biedt een brede waaier aan telecom en ICT-oplossingen aan. De belangrijkste troef van Proximus NXT ligt in de kracht van ons open ecosysteem via onze gespecialiseerde filialen en unieke samenwerkingsakkoorden met hyperscalers in cloud, data en cybersecurity. Op lokaal vlak bieden onze filialen en ICT-partners advies op maat voor uw bedrijf of organisatie. De samenwerking is inclusief waarbij de focus ligt op een end-to-end dienstenaanbod waarin u als klant centraal staat.

Proximus NXT wordt geen afzonderlijke juridische entiteit. Alles blijft zoals het is. Natuurlijk zult u ons logo in de nabije toekomst op al onze verschillende communicaties zien verschijnen.